Waarom deze training?


 

Waarom deze training?

 

Leiderschap en bedrijfscultuur staan niet los van elkaar. Gemiddeld maken bedrijven 37 % meer winst als werknemers gelukkig zijn. Daarbij volgt een onderbouwde 35 % minder verzuim.

 

Uit onderzoek van de Hay Group blijkt dat onder 1 miljoen werknemers  - wereldwijd - bedrijven met betrokken medewerkers een goed tot uitstekend werkklimaat ondervinden.

 

De cijfers in onderstaande tabel laten niets aan deze overtuiging over.

 

- Bijna 5 keer betere prestaties 

- 22 % hogere scores op klanttevredenheid 

- 43 % meer productiviteit 

-  37 % meer effectiviteit en efficiency 

- 40 % minder personeelsverloop

 

Het aansturen op HR-processen en de controle hierop hebben vaak niet het gewenste effect. Mensen worden niet gelukkiger van een gestroomlijnd werkproces en van een bonus hier en daar. Complimenten en waarderingen die worden uitgesproken worden veelal positiever ontvangen. Deze opstekers blijven ook langer hangen. Dit resulteert in (meetbare én toetsbare) betere bedrijfsresultaten.

 

Leiderschapstraining Ameland ontwikkelde met deze gegevens een training waarmee specifiek wordt ingegaan op het type leiderschap dat u vertoont, wat u uitstraalt naar de mensen binnen uw organisatie, naar de invloeden daarvan op uw bedrijf en uw medewerkers, én wat gelukkig leidinggeven oplevert aan hogere winst voor uw organisatie. 

 

Een gelukkig leider draagt bij aan betere bedrijfsresultaten. Gun uzelf en uw organisatie de juiste, en vooral de gelukkige leider die u wilt zijn.

 

Wilt u tevreden medewerkers, verveelvoudiging van uw omzet, een betere marge en wilt u af van de klaag- en afwezigheidscultuur binnen uw team? Meld u nu aan. 

 

karin@succesbureau.nl

06-23301360 

 

 

* Tevens uw partner voor bemiddeling, training, coaching  en organisatieadvies.