Motiveren, schakelen, bereiken


"Ver weg van de dagelijkse beslommeringen, dichtbij succesvol en gelukkig leiderschap"

 

 

U wilt investeren in uw (persoonlijk) leiderschap en daarmee in uw organisatie. Gefeliciteerd met de meest effectieve keuze. Voelt u zich van harte welkom.

Voor uw komst stuur ik u een intakeformulier om u de meest effectieve training te bieden voor het maximum aan rendement uit de driedaagse training. Daarnaast krijgt u uitgebreide instructies voor uw trainingsreis.

Verheug u alvast.

  • Wij werken met groepsinteractie, maar er zijn voldoende momenten voor individuele aandacht. De trainingsreis bestaat uit een deelnemersveld van max. 10 - 12 deelnemers: karin@succesbureau.nl 

 

Dag 1

U stapt in Holwerd op de boot van 09.30 uur. Vanuit het dorp Nes wordt u per taxi vervoerd naar onze accommodatie in Ballum. Welkom. 

10.30 uur  | Ontvangst plus kennismaking - U heeft een reis gemaakt, om aan succesvol leiderschap te werken. We beginnen dan ook met kraakverse koffie en thee, en uiteraard iets lekkers uit de Amelander keuken. 

11.45 uur | We starten de training met 'Gelukkig leiderschap en rendement'.  Karin geeft deze training op een exclusieve locatie: een gerestaureerd en authentiek verbouwd Amelander kerkje, op loopafstand van waar u logeert, eet, geniet en de training beleeft.

13.00 uur | Lunch culinair -   U geniet een uiterst zorgvuldig samengestelde, culinaire lunch.  

13.45 uur  Vernieuwend kunnen omgaan met weerstand, demotivatie, disfunctioneren, helikopterview, conflicthantering, delegeren en besluitvormingstechnieken. U krijgt tools om effectief te coachen met invloed zonder macht. Ook gaat u aan de slag met met ons ontworpen PBS- Business Model. Gelukkig leidinggeven is een vaardigheid.      

17.00 uur 

De hoogste tijd voor het diner. Deze leiderschapsreis is 'all in'. En daarmee bedoelen wij werkelijk alles: hotelovernachtingen in Hotel Nobel, álle maaltijden, de boottocht, de parkeerkosten van uw auto, taxi-vervoer, hapje - drankje, terrassen, Amelander lekkernijen, fietsen, taxi- en busritten op het eiland. Geen zorgen, genieten en beleven.

Met de training van Leiderschapstraining Ameland gunt u uzelf het beste. Succesbureau staat garant voor het beste voor u. En dat mag ontspannen gevierd worden. U vertoeft tenslotte op het mooiste Waddeneiland van Nederland.

 

Dag 2

09.30 uur | Een trainingsdag vol verassingen, waaronder een inspirerende gastspreker en uitdagende outdoor-activiteiten.

Door inzicht te krijgen in uw eigen persoon, leiderschap en functioneren, ontstaan kansen om gedragspatronen te veranderen en oude patronen te doorbreken. Hiermee gaan we, op zeer bijzonder wijze, aan de slag. 

12.30 uur |  Lunch culinair

13.30 uur | We gaan van theorie naar praktijk. Van debat naar dialoog, van Inzichten naar inspiratie. Een gelukkig leider is in balans en meer marktgericht. Dat blijkt een lineaire relatie. Deze georiënteerde houding kan bijdragen aan meer voldoening en zingeving in uw werk (werkplezier). Daarnaast besteden we aandacht aan de balans russen werk en privé en aan uw vitaliteit.

17.00 uur | Diner

18.30 uur Fietsen, wandelen, slenteren door de dorpen, de vuurturen aanschouwen, genieten van de zee en/of een strandwandeling: het kan allemaal. Een drankje of een Amelander koffie doen op een van de vele (ook 's winters overdekte én verwarmde) terrassen die Ameland rijk is: All inclusive is wat Succesbureau biedt. Trainingen met een no nonsense-aanpak, en het totaal ontzorgen van de deelnemers.  

   

Dag 3

09.30 uur | De ideale stijl van leidinggeven lijkt niet te bestaan, maar wel de behoeften van u als individu. U ontdekt als leider meer aan te sturen op gevoel van autonomie en competentie. Zo helpt u uw team effectief in hun ontwikkeling naar succesvol Werkgeluk. Interactieve workshops en een (outdoor) training in de Amelander natuur is daar onderdeel van... Laat u verassen.

12.45 uur | Lunch culinair 

13.45 uur | De taxi staat voor u klaar, om u naar de haven te brengen, voor de boot van 14.30 uur naar Holwerd. De kans is echter aanwezig dat u langer op 't eiland wilt vertoeven... 

 

 

 

  • Graag zie ik u terug tijdens een nascholing, incompany of Gelukkig Werken training, een workshop, een masterclasses of event.
  • Leiderschapstraining Ameland is een onderdeel van het uitgebreide programma van Succesbureau, dat bedrijven en organisaties adviseert en ondersteunt bij het vergroten van werkgeluk voor teams en managers. in kleine en grote organisaties.

 

 

    

 

"Het pad van leiderschap ontstaat door er op te lopen"